דף הבית » פותחים יום
חני שמש, מנכ"לית בית גיל הזהב ת"א, מגיעה ל"פותחים יום" בערוץ 13 כדי לדון בסוגיות הקשורות לגיל השלישי ולהעניק לצופים מהידע והניסיון העצום בתחום עם למעלה מ 40 שנות ניסיון.
במסגרת הפעילות תתקיים סדרת הופעות בתוכנית "פותחים יום" ובה יעלו סוגיות הקשורות לגיל השלישי כמו אורח חיים בריא, התנדבות בגיל השלישי, איך מפיגים בדידות, חיי חברה ותרבות ועוד שלל נושאים.
למטה ניתן למצוא קישור לסרטונים מהמופעים השונים.
"פותחים יום" בערוץ 13
המתכון הוא פשוט : פעילות גופנית, תזונה נכונה וסדורה, שגרת יום מלאה ומעטפת חברתית.
הגיל הוא רק מספר והכח בידיים שלנו אך אנחנו חייבים לבחור לשים את עצמנו במרכז ולדאוג לעצמנו זה לא יקרה מעצמו,ולא לשכוח – חיים בריאים הם חיים מאושרים.
בגיל השלישי, כל יום הוא הזדמנות להגשים חלומות, להשמיע את הקול שלנו ולהתבטא בדרכים שממלאות אותנו בשמחה ובגאווה.
עכשיו הזמן לבוא שלכם לבוא לידי ביטוי ולהגשים חלומות 😊
הגיע הזמן לנפץ את כל הסטיגמות על דיור מוגן – דיור מוגן זו התחלה של פרק חדש ומופלא בחיים.
פתרון מגורים לבני הגיל השלישי אשר מעוניינים לנהל אורח חיים עצמאי, מלא ופעיל ולהיות חלק מקהילה תומכת ומחבקת ובמחיר ישים ואפשרי – כן זה מציאות ולא חלום.
כל שינוי שאנחנו עוברים משפיע לא רק עלינו, אלא גם על כל הסביבה הקרובה אלינו — ובמיוחד כשמדובר בשינוי משמעותי ועמוק כמו מעבר לדיור מוגן.
כעת, כשבן המשפחה בחר לעבור לדיור מוגן ונמצא בסביבה בטוחה, תומכת ומלאת תשומת לב — פיזית ורגשית, יש לנו הזדמנות ייחודית כמשפחה להפוך את הדאגות, החששות ולעיתים גם הפחד — לזמן איכות אמיתי, משותף, מלא חום, קלילות ושמחה.
אנשים בגיל השלישי הם צרכני תרבותיים מובהקים – עבורם, תרבות היא לא רק הנאה, אלא מפתח לחיים בריאים יותר פיזית ורגשית, ולעושר נפשי שמביא אושר.
בדיורים מוגנים כמו "בית גיל הזהב תל אביב", הבינו את החשיבות הגדולה של התרבות, והפכו אותה לעוגן מרכזי בחיי היום-יום. הרצאות, חוגים, מופעים, טיולים ועוד – כל אלה מאפשרים לדיירים להרגיש חלק מקהילה תוססת ומעוררת השראה.
בעבר, גיל הפרישה סימן האטה – יציאה ממעגל העשייה, התכנסות ושקט. היום? המציאות שונה לחלוטין – דור הגיל השלישי של
המיתוס שלפיו דיור מוגן מיועד רק לעשירים כבר נשבר. כיום, גם מי שאינו שייך לעשירון העליון יכול ליהנות מאיכות חיים
תשכחו ממה שחשבתם על דיור מוגן, כי בבית גיל הזהב בתל אביב תמצאו מודל שונה ומפתיע, שבו חיים בקצב אורבני,
תל אביב, העיר שלא עוצרת לרגע, היא הסמל הישראלי לחיים תוססים, מגוונים ודינמיים. היא משלבת ישן וחדש, מסורת וקדמה,
דמות אחת, השראה אינסופית מי לא זוכר את הצחוק המתגלגל שפרץ מהסלון המשפחתי כשסבתא זפטה, הדמות הבלתי נשכחת שגילמה חנה
בינה מלאכותית (AI) היא כבר לא חלק מעתיד רחוק, אלא חלק בלתי נפרד מחיי היום-יום שלנו. מהשירותים המקוונים שאנו
WhatsApp us
בואו לבקר בבית, להכיר אותנו ולהצטרף למשפחת בית גיל הזהב ת”א
לקבלת פרטים התקשרו 8275* או השאירו פרטים: