פותחים יום

סוגיות הקשורות לגיל השלישי ב"פותחים יום"

חני שמש, מנכ"לית בית גיל הזהב ת"א, מגיעה ל"פותחים יום" בערוץ 13 כדי לדון בסוגיות הקשורות לגיל השלישי ולהעניק לצופים מהידע והניסיון העצום בתחום עם למעלה מ 40 שנות ניסיון.
במסגרת הפעילות תתקיים סדרת הופעות בתוכנית "פותחים יום" ובה יעלו סוגיות הקשורות לגיל השלישי כמו אורח חיים בריא, התנדבות בגיל השלישי, איך מפיגים בדידות, חיי חברה ותרבות ועוד שלל נושאים.
למטה ניתן למצוא קישור לסרטונים מהמופעים השונים.

"פותחים יום" בערוץ 13 

איך שומרים על אורח חיים בריא בגיל השלישי?

המתכון הוא פשוט : פעילות גופנית, תזונה נכונה וסדורה, שגרת יום מלאה ומעטפת חברתית.
הגיל הוא רק מספר והכח בידיים שלנו אך אנחנו חייבים לבחור לשים את עצמנו במרכז ולדאוג לעצמנו זה לא יקרה מעצמו,ולא לשכוח – חיים בריאים הם חיים מאושרים.

אחד המפתחות לאושר ושמחה בכל גיל

חני שמש, מנכ"לית בית גיל הזהב תל אביב ויוזמת הקרן של "כנפיים של זהב" מגיעה לפותחים יום והפעם על הפרק המשמעות והערך שבהתנדבות. התנדבות ממלאת את רוחנו ומעניקה למתנדב תחושת סיפוק ומשמעות, חוויה זו מתעצמת בגיל השלישי והופכת את בני הגיל השלישי למתנדבים האידאליים.

אהבה היא טעם החיים, אין גיל לאהבה

אהבה היא טעם החיים, זה צורך קיומי ואין לה מגבלות של זמן וגיל, גם כשהשיער שלנו מלבין ולפנינו קמטים שמעידים על ניסיון החיים שלנו הלב שלנו עדיין פועם ומאחל לזוגיות, חום וקרבה.

חלומות מגשימים בכל גיל

בגיל השלישי, כל יום הוא הזדמנות להגשים חלומות, להשמיע את הקול שלנו ולהתבטא בדרכים שממלאות אותנו בשמחה ובגאווה.
עכשיו הזמן לבוא שלכם לבוא לידי ביטוי ולהגשים חלומות 😊

מנצחים את הבדידות ביחד

הבדידות בגיל השלישי משפיעה על הרווחה הנפשית, הבריאות הפיזית ועל החיבורים החברתיים ועל כן כחברה אנחנו חייבים לראות איך נותנים כלים לבני הגיל השלישי לצמצם את התופעה, אחד הכלים הכי אפקטיביים זה השתייכות לקהילה כמו דיור מוגן – כי שם אתם אף פעם לא לבד.

מנפצים את הסטיגמות על דיור מוגן

הגיע הזמן לנפץ את כל הסטיגמות על דיור מוגן – דיור מוגן זו התחלה של פרק חדש ומופלא בחיים.

פתרון מגורים לבני הגיל השלישי אשר מעוניינים לנהל אורח חיים עצמאי, מלא ופעיל ולהיות חלק מקהילה תומכת ומחבקת ובמחיר ישים ואפשרי – כן זה מציאות ולא חלום.

דיור מוגן – ביחד, בלב שלם

כל שינוי שאנחנו עוברים משפיע לא רק עלינו, אלא גם על כל הסביבה הקרובה אלינו — ובמיוחד כשמדובר בשינוי משמעותי ועמוק כמו מעבר לדיור מוגן.

כעת,  כשבן המשפחה בחר לעבור לדיור מוגן ונמצא בסביבה בטוחה, תומכת ומלאת תשומת לב — פיזית ורגשית, יש לנו הזדמנות ייחודית כמשפחה להפוך את הדאגות, החששות ולעיתים גם הפחד — לזמן איכות אמיתי, משותף, מלא חום, קלילות ושמחה.

תרבות כדרך חיים

אנשים בגיל השלישי הם צרכני תרבותיים מובהקים – עבורם, תרבות היא לא רק הנאה, אלא מפתח לחיים בריאים יותר פיזית ורגשית, ולעושר נפשי שמביא אושר.
בדיורים מוגנים כמו "בית גיל הזהב תל אביב", הבינו את החשיבות הגדולה של התרבות, והפכו אותה לעוגן מרכזי בחיי היום-יום. הרצאות, חוגים, מופעים, טיולים ועוד – כל אלה מאפשרים לדיירים להרגיש חלק מקהילה תוססת ומעוררת השראה.

מגזין הזהב

בואו לבקר בבית, להכיר אותנו ולהצטרף למשפחת בית גיל הזהב ת”א

לקבלת פרטים התקשרו 8275* או השאירו פרטים:

    כתובת: דרך משה דיין 66 תל אביב

    דרך משה דיין 66, תל אביב