בית גיל הזהב ת"א - גיליון 2 יוני 2024

26 בית גיל הזהב תל אביב מתכונים - אתי אלמוג פסטה עם פטריות ברוטב בשמל מצרכים: גרם פסטה לפי בחירה 500 סלסלת פטריות 15% מ"ל שמנת לבישול 500 גביעים של 2 (או לחלופין מ"ל) 250 חבילת חמאה 1/4 כפות פרמז'ן מגורד 4 מלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון הכנה: לבשל את הפסטה (לפי ההוראות שכתובות על החבילה). לשטוף את הפטריות ולייבש היטב במגבת מטבח. לחתוך את הפטריות לחצי ולפרוס לפרוסות. בסיר רחב להמיס את החמאה ולטגן מעט את הפטריות. להוסיף מלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון. להוסיף את השמנת ולערבב היטב. כשהרוטב יתחיל לבעבע, להנמיך את האש (לא לאפשר לשמנת לרתוח). אחרי מספר דקות של בישול השמנת מסמיכה. מיד לכבות את האש ולשפוך פנימה את הפרמז'ן ולערבב היטב בתוך הרוטב. בסוף, להוסיף את הפטריות ואת הפסטה שהכנו. לערבב את הכול יחד ובתיאבון! צלי עוף וירקות מצרכים: שוקיים 3 בצל בינוני תפו"א 2 קישואים 2 גזרים ו/או 2 גמבה אדומה 1 שמן זית הכנה: לטגן את הבצל עד להשחמה. להוסיף את השוקיים לטיגון עד השחמה כאשר הן מתובלות במלח, פלפל וגריל עוף. לחתוך את כל הירקות לקוביות ואת הגמבה לטבעות. להוסיף אותן לסיר. לשפוך על הכול כוסות מים עד לכיסוי. להוסיף לבלילה: מים, פלפל, גריל עוף ופפריקה מתוקה. אחרי שהמים רותחים, להנמיך את האש ולבשל עד שהעוף ובתיאבון!והירקות מתרככים פרוסות סלמון וירקות ירוקים בתנור מצרכים: פרוסות סלמון 2 שעועית ירוקה אפונה בינונית ברוקולי פרחים הכנה: לשמן תבנית בשמן זית. להניח את פרוסות הסלמון. להוסיף את הירקות. להוסיף מלח ותבלינים לפי הטעם. לחמם את התנור בחום בינוני. לשפוך עוד קצת שמן זית על הכול ולערבב את הירקות היטב. בזמן האפייה להפוך את כל

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=